Mountain Lodge leilighet med perfekt beliggenhet 100 m fra skihytta ekspress. Langrenn, alpint og akebakker utenfor døra. UTLEID PÅ ÅREMÅL.

Leiligheten er ny i 2017 og ligger på ca 850 moh med en fantastisk utsikt, garasjeplass, bad og 3 soverom. Ski inn/ut. Rett ved Skihytta. Alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor.

Beliggenhet

Beliggenheten er av de aller beste på sørsiden av Trysilfjellet og så høyt det er mulig å bygge på denne siden av fjellet. Med snaufjellet rett bak og en fantastisk utsikt over Trysil og innover mot Sverige har leiligheten en unik beliggenhet. Meget gode solforhold og med alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor.
Gang avstand til Skihytta, som er kjent for sin gode mat og stemning. Nye Skihytta ekspress bringer deg til toppen av fjellet på få minutter. På sommeren kommer du hjem med sykkelheisen hvis du har vært i Gullia på sykkel og/eller spilt golf eller i klatreparken Høyt og Lavt.

Innhold og standard

Mountain Lodge leilighetene ble ferdigstilt i 2017 og hvert bygg inneholder 4 eksklusive leiligheter med moderne design både ute og inne. Denne passer ypperlig som firma leilighet og ligger i et meget attraktivt område både for både barn og voksne. Leiligheten ligger i første etasje med dirkete adkomst til ski, sykkel og fjellturer.
Leiligheten inneholder 3 soverom,  bad, ski bod, garasjeplass  og åpen stue/kjøkken løsning.  En gjennomført lekker leilighet med alt av utstyr og delikat møblert.

Leiligheten leies ut på langtidsleie/åremål gjennom Alpinbooking as.

post@alpinbooking.no eller Steinar på tlf. 46 90 96 18