Nyheter for sesongen 2015 i Trysil

Nyheter og forbedringer i Trysil for vinter sesongen 2014-2015

Mer for barna, bedre kveldskjøring og nye skogsløyper i Høgegga. Dette er de viktigste forbedringene for kommende sesong.

 Skogsløyper i Høgegga

Neste sesong kan du glede deg til enda bedre skikjøring i Trysil. I Høgegga lanserer vi fase 1 av et nytt skogsløypeområde, og en ny preparert bakke. Inspirert av amerikanske Vail tynner vi skogen, og lager skogsløyper nord for bakke 30. Midt i skogsløypeområdet bygger vi en ny bakke som skal prepareres. Her ligger det an til mange bra skiopplevelser!

Ny barnevennlig skogsløype blir det også ved Liekspressen. Skogspartiene ved Fjellekspressen og Liekspressen har alltid vært populære skogsløyper.

Mer moro for barna

Populære Valle utvider sine aktiviteter i barneområdene. Nytt på ukeprogrammet er at barnas beste venn vil være i bakken også på formiddagen seks dager i uka. Valle får et eget lite hus i Eventyr, hvor Valle selv får bestemme hva som skal selges og til hvilken pris – tipper det blir mye godt til «vallifistiske» priser.Valleteater er populært og til vinteren  utvides ukeprogrammet med teaterforestillinger på begge sider av fjellet hver lørdag.

Populære SuperTirsdag og SuperTorsdag forsetter som tidligere – forskjellen er at Valle i vinter får hjelp av profesjonelle skuespillere. I tillegg vil Valle selv, eller noen av Valles venner, besøke Radisson Blu Resort Trysil og Park Inn Trysil Mountain Resort annenhver kveld fra mandag til lørdag.

Bedre kveldskjøring og tidligski

Kveldskjøring er en veldig populær aktivitet. Sist vinter testet vi midnattskjøring i vinterferien, og det fungerte veldig bra. Derfor introduserer vi Senkveldskjøring i nypreparerte bakker hver fredag fra 19 til 22 på Trysil Turistsenter. Det gjelder også terrengparkene.

For Tidligski gjør vi en endring og flytter serveringen fra varmestua i Høgegga til trivelige Knettsetra. Her vil det bli servert en innholdsrik frokost i hyggelige omgivelser.

Varmestuer

Ved siden av Høgeggagrillen blir det 100 nye sitteplasser med tak og varmelamper. I barneområdet Eventyr blir det ny varmestue med 80 sitteplasser inne og ute.

Gratis WIFI

Satsingen på MySkiStar fortsetter. I vinter etablerer vi en rekke gratis WI-FI-spots rundt om i anlegget. Gratis WI-FI gjør det enda enklere å bruke alle de morsomme funksjonene i gratistjenesten MySkiStar.

Kortere reisetid – bedre vei til Trysil

I desember åpner nesten hele den nye motoveistrekningen langs Mjøsa. Det betyr enda kortere reisetid fra Oslo til Trysil. Den siste biten, som er to kilometer lang, åpner i mai 2015.

Tidligere langrenns start

Satsingen på tidlig sesongstart for langrennsfolket fortsetter. Trysilfjell Utmarkslag investerer i nye snøkanoner på Trysil-Knut Arena, og vil ta opp kampen om å være først ute med gode langrennsløyper. I tillegg etableres det smøreboder på begge hotellene, samt på Trysil-Knut Arena.

Trysil sentrum

Go’Fredag i Trysil sentrum er et tilbud mange av våre gjester setter pris på. Go’Fredag fortsetter og skal bli enda bedre denne sesongen. Gratis skibuss tar deg fra hytta og ned til et kveldsåpent sentrum.