4-roms leilighet meget sentralt i Fageråsen. Langtidsleie/Åremålsutleie til firma. Praktisk som firma leilighet for ansatte. UTLEID

Ski inn og ut. Populær firma leilighet med barnevennlig beliggenhet. Kun 5 minutters gange til hotellet i Fageråsen, spa anlegg, restauranter, skiutleie og afterski.

Beliggenhet.

Leiligheten ligger i Utsikten feltet, ved Fageråsens flotte hotell. Fra leiligheten er det 5 minutters gange til hotellet, skiutleie, basseng/spa, bakeri, sportsbutikk og afterski. Flere skiheiser i umiddelbar nærhet og langrenns løyper rett utenfor. Utsikt mot fjellet og godt med parkeringsplasser rett utenfor døra. Område passer godt for både voksne og ikke minst barnefamilier med barnevennlige heiser, akebakker og naturen i nærheten. En meget sentral leilighet med alt i umiddelbar nærhet, også naturen med fine turområder om sommeren. Trysils tilbud for sykkel entusiaster utvides stadig med nye utfordringer både for erfarne og nybegynnere.

Innhold og standard.

Leiligheten er praktisk innredet og ligger i andre etasje i et bygg med fire leiligheter. Skibod ved inngangspartiet. 3 gode soverom med totalt 8 sengeplasser, et med dobbeltseng, to med familiekøyer. Stort bad med inngang til badstue. Åpen stue og kjøkken løsning med peisovn og utgang til stor balkong. Fin utsikt til alpinområdet og fjellet fra stue, kjøkken og balkongen. Leiligheten er fullt utstyrt for åremålsleie og passer ypperlig som firma leilighet. Meget god beliggenhet slik at det er enkelt å benytte seg av alle tilbud i Trysil både sommer og vinter.
Her vil både voksne og barn trives.

Leiligheten leies ut på åremål gjennom
Alpinbooking AS

Mail: post@alpinbooking.no 
Mobil: 46 90 96 18, Steinar