Trysil/Fageråsen – lekker og koselig hytte på åremålsutleie – utsikt til fjellet – 3 soverom – nytt bad og kjøkken – UTLEID

Hytte på åremål i Fageråsen med fin utsikt og gode solforhold. 3 soverom, stor terrasse og gangavstand til butikker, kafeer og skiheis. God beliggenhet for langrenn, fjellturer og alpint. 200 meter til skiheis, 50 meter til langrennsløyper.

Beliggenhet

Hytte til leie på åremål som ligger i gangavstand til hotellet og Høyfjellssenteret i Fageråsen med veldig bra utsikt til fjellet og alpinområdet. Langrenns løypene er rett i nærheten med velpreparerte løyper oppover i fjellet eller inn i skogen når det blåser for mye. Til alpin bakkene sklir du på ski i transportløypa ned til hotellet i Fageråsen. Hotellet har restaurant, afterski, spa, bakeri, utleie av utstyr, preparing av ski og salg av heiskort. Hjem fra alpint kommer du enklest med hytteheisen som ender rett nedenfor hytta (200 meter).
Bra beliggenhet både for sommer og vinter aktiviteter i fjellet. 10 minutter å gå til Høyfjells senteret eller hotellet. Hytta ligger ca 840 moh i snøsikre Fageråsen.

Innhold og standard

En velbygd og koselig tømmer hytte på en flott utsikttomt med stor terrasse. Meget gode sol forhold fra morgen til kveld. Hytta er oppført i tømmer i 1975 og senere pusset opp med nytt kjøkken og nytt bad.  Bruksareal på ca 80 kvm. Stue med spiseplass og sofa hjørne.  Kjøkken med kjøl/frys, oppvask maskin og ellers alt av hjelpemidler. Hytta har 3 koselige soverom med dobbeltseng på et, 4 køyer på et og familiekøye på et, totalt 8/10 sengeplasser. Bad med dusj hjørne og toalett. En koselig laftet hytte med meget god beliggenhet, langtidsleie/åremål/firmahytte.

Utleie på åremål gjennom
Alpinbooking AS

steinar@alpinbooking.no
tlf: 46 90 96 18