Nybygd stor hytte på sørsiden av Trysil fjellet, Mosetra. Skiløyper rett utenfor døra og fantastisk utsikt.Meget god beliggenhet både for vinter og sommer aktiviteter i Trysil.

Ny hytte med fin beliggenhet for både langrenn og alpint med flott utsikt i Trysil. 4 soverom, 2 bad og terrasse. Hytta ligger på sørsiden av fjellet ovenfor golfbanen, klatreparken og Trysils sykkel arena.

Innhold og standard.

Hytta ble ferdigstilt i 2022 og er innredet med nye møbler. Hytta leveres med store vindusflater som slipper inn masse lys, åpen himling med god høyde under taket, lekkert kjøkken. Den inneholder 4 soverom, to stuer, den ene på hemsen. 2 bad, et med badstue. 2 innvendige boder og en utebod. Bruks areal på ca 100 kvm, Gulvareal på ca 150 kvm (takhøyden på loftet er under 190 cm). Hytta fremstår som delikat og innbydende, med tidsriktige farver og møbler. Hytta byr på en solrik stor terrasse, her er det sol fra morgen til kveld på hele tomten.

En hytte med alt av utstyr og møbler som du kan flytte rett inn.

Beliggenhet.

Hytta er bygd på en fantastisk utsiktstomt med usjenert beliggenhet på attraktive Mosetra.

Hytta ligger mot friområdet og har umiddelbar nærhet til flotte langrennsløyper rett utenfor døra. Her finner du jevnlig preparerte løyper som kobler seg på hele løypenettet rundt Trysilfjellet. For de som ønsker å tilbringe dagen i Norges største alpinsenter er det kort vei fra hytta. Her kan man benytte seg av skibussen som stopper omtrent rett utenfor døra og tar kun 5 min til alpinsenteret.

I sommerhalvåret kan du nyte den nætre beliggenheten til golfbanen, Trysils sykkelarena og klatreparken. Alt dette har gjort Trysil til en meget attraktiv helårs destinasjon.

Leies ut på åremål gjennom Alpinbooking as

steinar@alpinbooking.no eller ring 46 90 96 18