Nybygd stor hytte i Trysil-Knuts Fjellverden. Skiløyper rett utenfor døra og fantastisk utsikt.Meget god beliggenhet både for vinter og sommer aktiviteter i Trysil.

Ny, stor hytte med fin beliggenhet for både langrenn og fjellturer med flott utsikt. 5 soverom, 2 bad, badstue, skibod og terrasse/platting rundt hytta. Hytta ligger i nye Fjellmora hyttegrend med løyper og stier innover snaufjellet og ned mot Eltsjøen.

Innhold og standard.

Hytta ble ferdigstilt i 2022 og innredes med nye møbler. Hytta er bygd med åpen himling med god høyde under taket og et romslig lekkert kjøkken. Hytta har store vindusflater som bidrar til mye lys og en fantastisk utsikt. Den inneholder 5 soverom (3 nede og 2 oppe), 2 stuer, den ene på hemsen som passer ypperlig som barnerom. 2 bad, et med badstue. og en utebod. Grunnflate på 107 kvm, Gulvareal på ca 150 kvm (takhøyden på loftet er på 190 cm). Hytta fremstår som delikat og innbydende og med tidsriktige farver og møbler. Hytta byr på en solrik stor terrasse på to sider av hytta og med utgang til terrassen også fra badstuen. Her er det sol fra morgen til kveld. Tomtene er store med god avstand og lite innsyn fra naboer.

En hytte med alt av utstyr og møbler som du kan flytte rett inn.

Beliggenhet.

Hytta er bygd på en fantastisk utsiktstomt i et nytt attraktivt hyttefelt i vakre Trysil-Knuts Fjellverden. Et eldorado for langrenn og fjellturer.

Hytta ligger mot friområdet og har umiddelbar nærhet til flotte langrennsløyper rett utenfor døra med tilgang til et stort og meget attraktivt løypenett som prepareres jevnlig.
For de som ønsker å tilbringe dagen i Norges største alpinsenter er det kun ca 25 minutters kjøring fra hytta.

I sommerhalvåret kan du nyte fjellet med turer innover snaufjellet eller ned i lavlandet rundt Eltsjøen. Alt dette har gjort Fjellmora hyttegrend til en meget attraktiv helårs destinasjon.

Leies ut på åremål gjennom Alpinbooking as

post@alpinbooking.no eller ring 46 90 96 18