Hytte ved Høyfjells senteret i Trysil med 4 soverom og to bad, utleie kun på åremål. UTLEID.

Hytta ligger i snøsikre Fageråsen i gangavstand fra Høyfjellssenteret, med utsikt og ski inn/ut. 100 kvm fordelt på to etasjer med egen TV stue for barn/voksne.

Beliggenhet.

Hytta ligger i Fageråsen, rett ovenfor Høyfjellssenteret og med tilknytning både til løypenettet på langrenn innover høyfjellet og alpinbakkene i Trysil. Hytta ligger meget snøsikkert til på 860 moh og med en fantastisk utsikt. Gangavstand til Høyfjells senteret med butikker, kafeer, skiutleie, afterski og barnebakke området i Trysil. Herfra kan du både sommer og vinter følge oppmerkede løyper innover høyfjellet på ski, sykkel eller beina. Nylig anlagte sykkel stier rundt fjellet starter rett ovenfor hytta.

Innhold og standard.

Ved ankomst er det godt med parkeringsplasser ved hytteveggen. Overbygd inngangsparti slik at du slipper å måke fram inngangsdøra. Skibod med inngang under overbygget. Entre med garderobe og trapp opp til andre etasje med to soverom, bad og TV stue for barn/voksne.
Første etasje består av 2 soverom, bad og åpen stue/kjøkken løsning. TV også her og peisovn. Terasse med utgang fra stua og store vindusflater som bidrar til at utsikten kan nytes og det gir samtidig en lys og trivelig hytte. Alle vegger er beiset i lune brune farver.
En praktisk hytte med fin beliggenhet og 8-10 sengeplasser. God plass til to familier og fin løsning med barneavdeling oppe og voksne nede.

Utleie og mer informasjon gjennom Alpinbooking AS
Kontakt oss på: steinar@alpinbooking.no eller tlf 46 90 96 18.