Meget sentral leilighet til leie på åremål/langtidsleie i Trysil med alt av sommer og vinter aktiviteter utenfor døren, ski inn/ut og bike inn/ut. UTLEID

Åremåls leie, langtidsleie sentralt i Trysil. Nybygget 4 roms leilighet (2019) med helt unik beliggenhet for hel årsbruk. Norges største alpinanlegg og Norges største bike og aktivitets senter utenfor døren. The Lodge ligger på Turistsenteret ved Radisson hotellet. Her har du tilgang til alt innenfor en radius på 500 meter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i gangavstand til hovedheisen og Trysil bike arena på sørsiden av Trysilfjellet. Radisson Park hotel med badeanlegg og kafeer er nærmeste nabo. I tillegg er det spisesteder, afterski, sportsbutikker og matbutikker i umiddelbar nærhet.
Beliggenheten er unik med tanke på nærheten til de ulike aktivitetene, både sommer og vinter. Ski in/ski ut for både langrenn og alpint. Bike in/bike ut til Norges største sykkelarena med downhill og stisykling på sommeren. Langrenns arenaen rett ved er i bruk både sommer og vinter. Her finner du også Trysils Golfbane og klatreparken Høyt og Lavt. Barnebakkene ligger i gangavstand fra leiligheten.

Innhold og standard

Leiligheten på ca 72 kvm ble ferdigstilt i 2019, ligger i tredje etasje og har en høy standard med delikate farger og materialvalg. Den inneholder 3 soverom med 6-8 senger, 2 bad og åpen stue/kjøkken løsning. Hver leilighet disponerer en garasjeplass og bod samt ski bod. Det er en romslig balkong med utsikt mot indre gårdsrom.  Leiligheten ligger skjermet for biltrafikk slik at det er minimalt med støy.

Utleie på åremål/langtids utleie gjennom:
Alpinbooking AS ved Steinar
steinar@alpinbooking.no eller ring oss for mer info: 46 90 96 1 8