Stor åremål-firmahytta i populære Bjønnåsen i Trysil, fantastisk utsikt-rolig område (UTLEID).

Stor, fin hytte på solsiden i Trysil med 4 soverom, to bad, badstue, TV stue/barnerom, stor garasje og en gedigen terrasse med utsikt mot bygda og Trysil alpinsenter. Meget gode solforhold. En luksuriøs og velutstyrt hytte på totalt 130 kvm, alt på en flate.

Beliggenhet

Hytta ligger i Bjønnåsen på solsiden i Trysil med de beste solforhold og fantastisk utsikt utover bygda og Trysil fjellet. Herfra er det kilometervis med langrennsløyper og 10-20 minutters spasertur til Trysil sentrum. Alpinsenteret i Trysil ligger ca 10 minutters kjøring fra hytteveggen. Bjønnåsen har blitt et meget populært område både pga solforholdene, utsikten og fordi det ligger utenom de mest sentrale og tildels folksomme hytteområdene i Trysil. Her finner du roen og kan nyte hyttelivet med kolleger i et rolig og veldrevet område.

Innhold og standard

En solid Buen hytte med alle bekvemmeligheter. Hytta er på ca 130 kvm på en flate med en stor stue med panorama vinduer mot syd-vest og utsikt til fjellet og bygda. Spisebord med plass til 12 personer og et stort og velutstyrt kjøkken med alt av hjelpemidler. Peisen er sentralt plassert mellom stue og spisestuen.

Hytta har 4 soverom med totalt 10 sengeplasser. Det ene soverommet egner seg ypperlig som barnerom og er tilknyttet en ekstra stue med TV. Det er totalt 3 TV skjermer i hytta. 2 av soverommene har direkte utgang til terrassen.
Med to bad blir det mindre kø og det ene badet har direkte inngang til badstue. Den store garasjen ligger rett ved siden av og egner seg ypperlig til lagring av ski, akebrett. Romslig gang ved inngangspartiet gir god plass til ytterklær.

Hytta leies ut på åremål
gjennom Alpinbooking as
Kontakt Steinar Øverli 46909618 eller steinar@alpinbooking.no