Trysil/Fageråsen- koselig hytte på åremålsutleie – sentralt med solrik terrasse – 3 soverom – fin utsikt. UTLEID.

Hytte på åremål, høyt i Fageråsen med fin utsikt og gode solforhold. 3 soverom, stor terrasse . Gangavstand til butikker, kafeer og skiheis. God beliggenhet for langrenn, fjellturer og alpint.

Beliggenhet

Hytte til leie på åremål som ligger i gangavstand mellom hotellet og Høyfjellssenteret i Fageråsen med veldig bra utsikt til fjellet og alpinområdet. Langrenns løypene er rett i nærheten med velpreparerte løyper oppover i fjellet eller inn i skogen når det blåser for mye. Til alpin bakkene sklir du på ski i transportløypa ned til hotellet i Fageråsen. Hotellet har restaurant, afterski, spa, bakeri, utleie av utstyr, preparing av ski og salg av heiskort. Hjem fra alpint kommer du enklest med hytteheisen som ender rett nedenfor hytta (200 meter).
Bra beliggenhet både for sommer og vinter aktiviteter i fjellet. 10 minutter å gå til Høyfjells senteret eller hotellet.

Innhold og standard

En velbygd og koselig hytte på en flott utsikttomt med stor terrasse på to sider av hytta. Meget gode sol forhold fra morgen til kveld. Hytta er oppført på 90 tallet og senere påbygd og pusset opp. Plassbygde senger og kjøkkeninnredning. Boligareal på ca 80 kvm. Stuen er delt i to med stor peis og utsikt til fjellet, TV stue. Kjøkken med oppvask maskin og ellers alt av hjelpemidler. 3 koselige soverom med plassbygde senger, totalt 8 sengeplasser. Bad med dusj kabinett og toalett og badstue. En koselig laftet hytte med meget god beliggenhet, langtidsleie/åremål/firmahytte.

Utleie på åremål gjennom
Alpinbooking AS

steinar@alpinbooking.no
tlf: 46 90 96 18