Leilighet i Fageråsen, Trysil – høy standard med 2 bad og 3 soverom – ski inn/ut – garasje – åremålsutleie. UTLEID.

Delikat, høy standard leilighet. To bad, garasje, 3 soverom i det populære området Kvilsten, Trysil. Ski inn og ut. Barnevennlig område. Fri utsikt til fjellet og alpinområde.

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Kvilsten i Fageråsen ca 800 moh, perfekt i forhold til både alpint og langrenn. Kvilsten ligger i gangavstand, mellom Høyfjellsenteret og Trysils største og nyeste hotell i Fageråsen, Park Inn Trysil Mountain Resort. Fra leiligheten har du ca 300 m til butikker, restauranter, afterski, ski utleie etc. Kvilsten er på tross av sentral beliggenhet et rolig område med utsikt til fjellet og naturen rett utenfor. Tilgang til flere heiser rett nedenfor leiligheten og langrennsløyper utenfor døren. Det er også fine barnevennlige områder for barn rett i nærheten.

Innhold og standard

Her kjører du rett inn i felles garasjeanlegg i under etasjen og går tørrskodd opp til leiligheten i andre etasje. Dette er et av de mest påkostede leilighetsbyggene i Trysil med høy kvalitet på materialer og meget godt isolert mellom enhetene. Leiligheten har en solvendt terrasse med utsikt til fjellet og alpin bakkene.
Dette er en av de få leilighetene med to bad kombinert med 3 romslige soverom, badstue, åpen kjøkkenløsning mot stue med gasspeis. Totalt 86 kvm.
Leiligheten fremstår som ny med høy kvalitet på materialer og innredning. Utstyrt komplett med internett tilgang, TV, Stereo, vaskemaskin, oppvaskmaskin og alt av kjøkken utstyr inkludert gass komfyr.

En delikat og koselig leilighet med perfekt beliggenhet.