Trysilrittet 5-6. juli 2013

Trysilrittet har blitt et stort arrangement som passer de fleste, fra elite syklister til de aller minste. Hovedrittet er godkjent som seedingsritt til Birken. Bli med på et av landets beste og hurtigst voksende sykkelritt.

Trysil topprittet

Sykkelhelga i Trysil tråkkes i gang på fredagen med Topprittet. Bakkerittet går fra Trysil sentrum og opp til toppen av Trysilfjellet. Med hele 917 høydemeter fordelt på 13 km, er ikke dette rittet for de utrente. Start fredag kl. 18.00, Storvegen, Trysil sentrum. Hvis dette ikke er nok kan du bli med på hovedrittet på lørdag i tillegg.

Trysilrittet 75 km

Trysilrittet på 75 km, har en spennende og variert løypeprofil i terrenget rundt Trysilfjellet. Her kan du teste kreftene dine på både asfalt, stipartier, kjerreveg og grusveg. Start og målgang i Trysil sentrum. Løypa har mange likhetstrekk med traséen i Birken. Start lørdag kl. 11.00, Storvegen, Trysil sentrum.

Familierittet 6 km

Familierittet 6 km er spesielt tilpasset barnefamilier. Løypa er enkel og opplevelsesrik, og den har innlagte aktiviteter underveis. Start og mål i Trysil sentrum. Start lørdag kl. 12.00 Storvegen, Trysil sentrum.

For påmelding, familiepakker, overnatting og mer info: trykk her