Et stort utvalg av nye åremåls leiligheter i Fageråsen Trysil

Vi får nå tilgang på en rekke nye leiligheter i Fageråsen Trysil. Leiligheter i alle størrelser med ski inn/ut og utsikt til fjellet. Med beliggenheten rett ovenfor Park Inn Mountain Resort i Fageråsen er dette noe av det mest attraktive i Trysil.

Aasgard Fjellgrend ble ferdigstilt i 2007 og ligger fantastisk til med tilgang til flere skiheiser rett utenfor, langrennsløyper og akebakke i umiddelbar nærhet. Fra leilighetene ser du ned på Trysils nyeste hotell, Park Inn Mountain Resort. Her finner du skiutleie, butikk, pub/afterski, restaurant og en stor bade og spaavdeling.

Med den gode beliggenheten i Fageråsen på oppunder 800 moh får du de beste snøforholdene i Trysil og ofte med muligheten til en langrennstur et stykke ut i mai. Meget enkel tilgang til både svarte løyper i Høgegga eller barneområdet ved Høyfjells senteret.

Leilighetetsbyggene er bygget med garasjeanlegg i underetasjen og du går tørrskodd fra bilen og opp til leilighetene. Bygget er solid med betong både mellom etasjer og leiligheter slik at støy fra naboer blir minst mulig.
Dette er leiligheter som er lekkkert innredet, praktiske og med gode og effektive planløsninger som passer utmerket som firmabolig. Alle er gjennomgående og har låsbar skibod i garasjen, peisovn og balkong/uteplass.

Vi vil kunne tilby åremåls enheter fra 35 til 115 kvm og skal kunne tilpasse de fleste behov. Noen velger flere små leiligheter istedet for en stor slik at flest mulig ansatte får oppleve alle godene med en leilighet i Norges største alpin område, Trysil.

Noen av enhetene vil du finne på vår WEB, men vi legger ikke ut alle.

Kontakt oss gjerne slik at vi kan diskutere oss frem til det som passer dere best.

Steinar Øverli

Se utvalget, ring oss på 46 90 96 18 eller send oss en mail: steinar@alpinbooking.no