Trysilrittet 6.-8. juli 2012

Med fem ritt på en helg har Trysilrittet blitt et stort arrangement som passer de fleste, fra elite syklister til de aller minste. Hovedrittet er godkjent som seedingsritt til Birken.

Trysil 1132 topprittet

Sykkelhelga i Trysil tråkkes i gang på fredagen av Trysil 1132 Topprittet. Bakkerittet går fra Trysil sentrum og opp Trysilfjellet. Med hele 917 høydemeter fordelt på 13 km, er ikke dette rittet for de utrente. Start fredag kl. 18.00, Storvegen, Trysil sentrum.

Trysilrittet 23 km

Nytt på 2012-programmet! Et 23 kilometer langt mosjonsritt uten tidtaking. Start og målgang i Trysil sentrum. Starten er ganske tøff, men etter hvert kommer du over på grusveger innover fine skogsområder. Mot slutten av rittet får du en tur innom et rimelig enkelt, men morsomt terrengparti i lysløypa rett utenfor sentrum. Start fredag kl. 17.30, Storvegen, Trysil sentrum.

Trysilrittet 75 km

Trysilrittet på 75 km, har en spennende og variert løypeprofil i terrenget rundt Trysilfjellet. Her kan du teste kreftene dine på både asfalt, stipartier, kjerreveg og grusveg. Start og målgang i Trysil sentrum. Løypa har mange likhetstrekk med traséen i Birken. Start lørdag kl. 11.00, Storvegen, Trysil sentrum.

Familierittet 6 km

Familierittet 6 km er spesielt tilpasset barnefamilier. Løypa er enkel og opplevelsesrik, og den har innlagte aktiviteter underveis. Start og mål i Trysil sentrum. Start lørdag kl. 11.15, Storvegen, Trysil sentrum.

Familierittet 1 km

Familierittet 1 km er for de aller minste – og her er det også mulig å trå til med trehjulssykkel! En kort runde rundt i Trysil sentrum, men med innlagt matstasjon, sørger for en morsom opplevelse for barna. Rittet går i forbindelse med premieutdelingen til de andre rittene. Start lørdag kl. 15.00, Storvegen, Trysil sentrum.

 

Mer info her