Langtidsleie/åremål/firmahytte

Et utvalg av de enheter vi for øyeblikket har for utleie på åremål/langtidsutleie i Trysil.
Kontakt oss gjerne slik at vi kan finne det du er på jakt etter.

Leilighet sentralt i Fageråsen Trysil, utsikt, ski inn/ut, 3 soverom. Utleie på åremål. UTLEID.

Attraktiv leilighet i andre etasje i bygg med 4 leiligheter øverst i Utsikten/Panorama feltet. Rett ved hotellet i Fageråsen og ski/ake muligheter rett utenfor døra. Utsikt og gode solforhold.

Stor, moderne hytte Trysilfjellet sør åremålsutleie (UTLEID)

Nylig totalrenovert hytte på 147 kvm, 5 soverom, 2 bad, 2 peisovner,2 stuer. Passer ypperlig som firmahytte, romslig kjøkken med stort spisebord og alle tekniske hjelpemidler.

Eksklusiv firmahytte i Trysil – representasjon – ledermøter – åremålsutleie (UTLEID)

Nydelig laftet hytte på en av Trysils beste tomter. Dette er en av Trysils største og mest påkostede hytter, som vurderes utleid til firma. 450 kvm + kjeller. Hytta egner seg meget godt til representasjon og ledersamlinger. Høy prisklasse.

Leilighet ski inn/ut Trysil. 4 soverom, garasje, utsikt. Åremålsutleie (UTLEID)

Leilighet på 87 kvm med fin beliggenhet i snøsikre Fageråsen. Direkte tilgang til Trysil løypenett både for langrenn og alpint. Gangavstand til Trysils største hotel med alle fasiliteter. Fin beliggenhet både for sommer og vinter. Referanse A25-2.

Eksklusiv, ny, stor toppleilighet i Trysil. Åremåls utleie (UTLEID).

Leiligheten er helt ny og ubebodd og ligger på ca 850 moh med en fantastisk utsikt, 2 garasjeplasser, 2 bad og 3/4 soverom. Ski inn/ut. Rett ved Skihytta. Alpinbakker og langrennsløyper rett utenfor.

Leilighet Trysil, Fageråsen. Høyt og fritt, ski inn/ut – åremålsutleie- (UTLEID)

Delikat leilighet, som fremstår som ny siden den ikke har vært i utleie. 3 soverom og meget hyggelig stue/kjøkken med peis. Ypperlig leilighet til firma/familie som ønsker seg en rolig, men aktiv fritid og beliggenhet, med snaufjellet rett utenfor.

Leilighet i Trysil Fageråsen, 3 soverom, utsikt, utleie på åremål (UTLEID)

Leilighet med 3 soverom rett ved Trysils største hotel i Fageråsen, peis, balkong og utsikt til fjellet.

Toppleilighet, Trysil, 4 soverom, 2 bad, garasje, utsikt, ski inn/ut, åremålsutleie (UTLEID)

Dette er en av Trysils beste leilighets bygg, både mht beliggenhet, og standard. Toppleilighet i bygg med 6 leiligheter og garasje i kjeller. Nydelig utsikt og gode solforhold.