Stor, moderne hytte Trysilfjellet sør åremålsutleie (UTLEID)

Nylig totalrenovert hytte på 147 kvm, 5 soverom, 2 bad, 2 peisovner,2 stuer. Passer ypperlig som firmahytte, romslig kjøkken med stort spisebord og alle tekniske hjelpemidler.

Beliggenhet

Hytta ligger midt i hytteområde på sørsiden av Trysilfjellet, nærmere bestemt Beverstien 43. Herfra er det både langrennsløyper og transport traseer til alpinanlegget. Tomten er svakt skrånende og gir god utsikt fra de store terassene. Det er svært lite innsyn fra omkringliggende hytter.

Innhold og standard

Hytta er påbygd og totalrenovert med lyse farver og gir et megt delikat inntrykk samtidig som den gir en god «hytte stemning».

Alt på en flate, men bygd i tre plan hvorav det meget romslige kjøkkenet er det nederste planet. Kjøkkenet er utstyrt med det mest moderne av hvitevarer så som kaffemaskin, ismaskin, to kjøleskap, vinskap og fryser. Et meget stort spisebord som passer utmerket både som møtebord og for festlige anledninger. Utgang til den ene terassen fra kjøkkenet. Det er peisovn i kjøkkenet og
varmekabler i alle rom bortsett fra soverommene. Separat vaskerom/tørkerom.

To stuer hvorav den ene med peis og utgang til en terasse på 66 KVM. Den minste stuen egner seg godt som barnerom/Tv stue. Det er store TV-flatskjermer i begge stuene.

To delikate bad hvorav et med tilgang til badstue.

Med hele 5 soverom har denne hytta det meste av bekvemmeligheter og størrelse som gjør den til en meget attraktiv firmahytte.

Parkering i dobbelgarasje hvor det også er plass til oppbevaring av ski etc.