Leilighet sentralt i Fageråsen Trysil, utsikt, ski inn/ut, 3 soverom. Utleie på åremål. UTLEID.

Attraktiv leilighet i andre etasje i bygg med 4 leiligheter øverst i Utsikten/Panorama feltet. Rett ved hotellet i Fageråsen og ski/ake muligheter rett utenfor døra. Utsikt og gode solforhold.

Beliggenhet

Denne leiligheten ligger i gangavstand (3 min gange) til hotellet i Fageråsen. Tilgang til heisene og akebakken ved siden av hotellet. En meget populær beliggenhet pga den korte avstanden til det meste i Fageråsen. Beliggenheten passer utmerket både for barn og voksne og ligger i et rolig område, men allikevel med kort vei til der det skjer.

Innhold og standard

Rikelig med parkering rett utenfor, utvendig trapp opp til leiligheten i andre etasje. Egen låsbar bod/skibod ved inngangsdøra. Stue med åpen kjøkken løsning og peisovn. Utgang til balkong med utsikt til fjellet og alpinområdet i Fageråsen. Gode solforhold (sydvest vendt) på balkongen. 3 soverom, et med dobbelseng, de to andre med familiekøyer. Bad med dusj hjørne og inngang til badstue.
Kjøkkenet er komplett utstyrt med oppvaskmaskin, kjøl/frys og kjøkkenutstyr. En praktisk og fin leilighet som egner seg veldig bra som fimahytte.

Leiligheten leies ut kun på åremål gjennom
Alpinbooking AS. For mer informasjon kontakt oss gjerne:

post@alpinbooking.no eller
Steinar tlf 46 90 96 18