Leilighet i Trysil, 30 meter til heis og akebakke, rett ved hotellet i Fageråsen. åremålsutleie,(UTLEID)

Leilighet med fri utsikt mot fjellet, meget god beliggenhet i Fageråsen rett ved siden av heis og langrennsløyper. 3 soverom og garasje. Fageråsens nye hotell kun 2 minutter unna.

Beliggenhet.

Denne leiligheten ligger i Fageråsen, Trysil. Fra leiligheten er det utsikt til hotellet og hele alpinområdet i Fageråsen. Et familievennlig, rolig område samtidig som du har gangavstand til alle fasiliteter ved hotellet. Nærmeste heis ligger kun 20 meter unna. Et glimrende utgangspunkt både for alpint og langrenn, med veldig gode muligheter for både voksne og barn sommer og vinter.

Fageråsen er det mest snøsikre i Trysil og leiligheten ligger på ca 800 moh.

Innhold og standard.

Leiligheten ligger i første rekke med fri utsikt mot fjellet. Fra andre etasje i et bygg med fire leiligheter er det storslagen utsikt opp i fjellet og mye av Trysils alpin bakker og fjell områder. Det er garasje i underetasjen og skibod ved inngangspartiet.

Leiligheten inneholder 3 soverom med totalt 8 sengeplasser, bad med badstue og et fullt utstyrt kjøkken med åpen løsning mot stuen. En åpen og fin leilighet bygget i 2008 med peisovn og et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass til 8 personer.