4- roms leilighet i attraktive Trysil Panorama. 10 meter til langrennsløype og transportløype alpint. Utleie på åremål som firma leilighet. UTLEID.

Leiligheten ligger i Fageråsen, Trysil Panorama. Langrennsløypene og transportløype til Trysils alpinområde går rett utenfor døra. Tre soverom med totalt 8 sengeplasser. Populære som firma boliger i Trysil.

Beliggenhet.

Leiligheten ligger i første etasje i en firemannsbolig i Panorama feltet. Nærhet til ski heisene og hotellet Park Inn i Fageråsen og alt det har og tilby gjør denne leiligheten attraktiv for både voksne og barnefamilier. Stor sydvendt balkong. Her har du ski ut og inn og langrennsløyper rett utenfor døra. 5 minutters gangavstand til hotellet med skiutleie, afterski, spa avdeling med svømmebasseng ute og inne, restauranter og sportsbutikk.

Innhold og standard.

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder skibod, balkong mot sydvest, 3 soverom, bad med badstue og kombinert stue/kjøkken. Peisovn i stue. Ved full utnyttelse av sengeplasser rommer den 8 personer. Den er fullt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr. Leiligheten er bygget i 2007 og holder god standard. Furugulv på stue, kjøkken og soverommene med hvitmalte vegger gir en lys og trivelig leilighet og stemning rett ved alpinbakkene i Trysil, landets største alpinområde.

Kontaktinformasjon.

Leiligheten leies ut gjennom Alpinbooking AS.
steinar@alpinbooking.no
tlf. 46 90 96 18