Trysil, Fageråsen, Hytte med 5 soverom, 2 bad, utleie på åremål, en romslig firmahytte.UTLEID.

Romslig hytte,med god plass til to familier. God beliggenhet i Fageråsen med kort vei tiil hotellet, afterski, butikker, skiutleie. Ski inn/ut. Utsikt, terasse med «gapahuk» og utepeis.

Beliggenhet.

Hytta ligger i Panoramafeltet i Fageråsen med fri utsikt til fjellet og alpin bakkene. Transportløype til ski heis ca 100 meter fra hytta. Langrennsløyper rett utenfor. 5 minutters gange til Trysils største hotell med spa, basseng, afterski og restaurant. Her kan du også leie ski utstyr og kjøpe heiskort. Panrorama er et rolig og barnevennlig område. Hytta ligger i en blindvei med noen andre hytter. Akebakker i umiddelbar nærhet. Terassen har sol fra morgen til kveld.

Innhold og standard.

Hytta er oppført i 2006 og har ikke vært i utleie tidligere. en praktisk hytte med oppstugu, stor terasse og fantastisk utsikt til fjellet. Første etasje inneholder entre, bod, åpen stue/kjøkken, 3 soverom og bad med badstue. Andre etasje inneholder to soverom, TV stue og bad. Praktisk med to familer en i første og en i andre etasje. TV stua passer bra som en barne avdeling.
Utenfor stua er det en stor terasse med gapahuk og peis, et lunt sted med utsikt mot fjellet. Skibod i tilknytning til denne.

Hytta leies ut gjennom:

Alpinbooking AS ved
Steinar 46909618
steinar@alpinbooking.no