Attraktiv leilighet i Fageråsen, Trysil, rett ved hotellet, 3 soverom, badstu og peis. Kun åremål/langtidsleie. U10C. UTLEID.

Leiligheten ligger 300 meter fra hotellet i Fageråsen med transportløype og langrennsløype rett utenfor døra. Meget gode solforhold fra balkongen i andre etasje.

Beliggenhet.

Leiligheten ligger i andre etasje i en firemannsbolig i Utsikten feltet. Nærmere ski heisene og hotellet og alt det har og tilby kommer du ikke. Leiligheten ligger rett ved siden av langrennsløype og transportløype til skiheis. Det er gode solforhold med sørvest vendt balkong. Her har du ski ut og inn og fine turområder rett utenfor døra. 5 minutters gangavstand til hotellet med skiutleie, afterski, spa avdeling med svømmebasseng ute og inne, restauranter og sportsbutikk. Et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk og fine turområder sommer og vinter.

Innhold og standard.

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder skibod, balkong, 3 soverom, bad med badstue og kombinert stue/kjøkken. Peisovn i stua. Ved full utnyttelse av sengeplasser rommer den 8 personer. Den er fullt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr. Leiligheten er bygget i 2007 og holder god standard. Parkett på stue, kjøkken og soverommene med vekselvis grå og hvitmalte vegger gir en lys og trivelig leilighet  med utsikt til fjellet.

Kontaktinformasjon.

Leiligheten leies ut gjennom Alpinbooking AS.
steinar@alpinbooking.no 
tlf. 46 90 96 18