Fageråsen Trysil, firmaleilighet med 3 soverom og ski inn/ut utleie på åremål-langtidsutleie. UTLEID.

Leiligheten har en populær beliggenhet med transport trasee til Alpinområde og langrennsløype 10 meter fra døren. Gangavstand til Trysils og Norges største hotell med skiutleie, afterski, bakeri, restaurant og spa/svømmebasseng.

Beliggenhet

Denne leiligheten ligger i populære Fageråsen og Panorama feltet. Fageråsen er det mest snøsikre område i Trysil med beliggenhet på ca 800 moh. Leiligheten ligger i bygg med 4 leiligheter. Herfra har du kort vei til både alpinbakker, langrennsspor og fasilitetene ved Trysils nyeste og største hotell. Området er et typisk familiested med lite bråk og sjenanse fra naboer. Fageråsen har også meget god og nær tilgang til fjellet om sommeren med et stort utvalg av sykkel muligheter, fjellturer, bærsanking og andre aktiviteter. Jakt og fiske muligheter er gode i Trysil.

Innhold og standard

Bygget bler oppført for ca 6 år siden og leilighetene fremstår som moderne og nesten nye. Leiligheten er i første etasje på ca 70 kvm. har tre soverom hvorav to med familiekøyer og et med dobbeltseng. Totalt kan den romme 8 personer ved full utnyttelse.
Stort bad med dusj nisje og inngang til badstue. Stue og kjøkken i et med alt av tekniske hjelpemidler. Peisovn og ellers koselig møblert. Herfra har du også tilgang til en solfylt balkong. Det er egen låsbar skibod ved inngangspartiet og parkering rett utenfor døra.

Utleie gjennom Alpinbooking AS
kontakt oss på: steinar@alpinbooking.no eller tlf 46 90 96 18