Trysil/Fageråsen- åremålsutleie – hytte med stor og solrik terrasse – 4 soverom – Panoramautsikt – Ski-inn alpint & langrenn. UTLEID

Hytte på åremål, høyt og fritt i Fageråsen med fantastisk utsikt og solforhold. 4 soverom, stor terasse på en stor og usjenert tomt. Meget god beliggenhet for langrenn, fjellturer og alpint. Ski inn/ut.

Beliggenhet

Hytte til leie på åremål som ligger på en utsiktstomt rett ovenfor hytteheisen i Fageråsen med veldig bra utsikt til fjellet og alpinområdet. Langrenns løypene er rett i nærheten med velpreparerte løyper oppover i fjellet eller inn i skogen når det blåser for mye. Til alpin bakkene sklir du på ski i transportløypa ned til hotellet i Fageråsen. Hotellet har restarant, afterski, spa, bakeri, utleie av utstyr, preparing av ski og salg av heiskort. Hjem fra alpint kommer du enklest med hytteheisen som ender rett nedenfor hytta (100 meter).
Bra beliggenhet både for sommer og vinter aktiviteter i fjellet. 10 minutter å gå til Høyfjells senteret eller hotellet.

Innhold og standard

En velbygd og koselig hytte på en stor og flott utsikttomt med stor terrasse på to sider av hytta. Meget gode sol forhold fra morgen til langt på kveld. Hytta er oppført på 90 tallet og senere pusset opp. Boligareal på 93 kvm. Stue med stor peis og utsikt til fjellet. Kjøkken med oppvask maskin og ellers alt av hjelpemidler. 3 soverom med 9 faste sengeplasser. To Bad med dusj kabinett og toalett. En koselig laftet hytte med meget god beliggenhet, langtidsleie/åremål/firmahytte.

Utleie på åremål gjennom
Alpinbooking AS

steinar@alpinbooking.no
tlf: 46 90 96 18