Leilighet ved Turistsenteret i Trysil, gangavstand til alpint, langrennsarena, sykkelarena, golf, klatrepark, åremålsutleie/langtidsleie – Utleid.

Leiligheten ligger optimalt til for både sommer og vinter med alt av aktiviteter i gangavstand. I tillegg afterski, restauranter og butikker i umiddelbar nærhet. Langtidsleie, åremålsleie.

Beliggenhet

Leilighetene ligger i enden av gågata på Turistsenteret i Trysil. 200 meters gange til hovedheisen på sørsida av fjellet. 100 meter til skiutleie og alt av kafeer, afterski, butikker og annet. Buss fra Oslo stopper 200 meter fra hytta. Mer sentral beliggenhet i Trysil får du ikke.

Sykkelarenaen med Gullia ligger ca 500 meter unna, likeså golf, klatrepark og langrennsarena.

Innhold og standard

Leiligheten er på 70 kvm og inneholder kombinert stue og kjøkken med alt av utstyr. Internett tilgjengelig. 3 soverom med sengeplass til 8 personer. Bad og badstue. I stuen er det peisovn og TV. Egen skibod ved inngangspartiet og parkering rett utenfor døren. Leilighetene passer ypperlig for de som vil benytte seg av alle fasiliteter med restauranter/afterski etter at bakken er stengt.
Disse passer meget bra som firma leiligheter.

Leiligheten leis ut på åremål/langtidsutleie gjennom Alpinbooking as:

Steinar 46909618 eller
steinar@alpinbooking.no