Ny, stor og lekker leilighet på åremål i Trysil med alt av sommer og vinter aktiviteter utenfor døren, ski inn/ut og bike inn/ut. Utleid på åremål, langtidsleie til firma.

Åremålsleie, langtidsleie meget sentralt i Trysil. Nybygget (2019), 5 roms leilighet på 140 kvm med helt unik beliggenhet for helårsbruk. Norges største alpinanlegg og et av Nordens største sykkel og aktivitets senter utenfor døren. Trysiltunet ligger på Turistsenteret med tilgang til alt innenfor en radius på 500 meter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ved hovedheisen og Trysil bike arena på sørsiden av Trysilfjellet. Radisson Park hotell med badeanlegg og kafeer er nærmeste nabo. I tillegg butikker, spisesteder, afterski.
Trysiltunet er unikt med tanke på nærheten til de ulike aktivitetene, både sommer og vinter. Ski in/ski out for både langrenn og alpint. Bike in/bike out på sommeren, og langrenns arenaen som er i bruk både sommer og vinter. Her finner du også Trysilfjellet Golfbane og klatreparken Høyt og Lavt i Trysil.

Innhold og standard

Leiligheten er over to plan på tilsammen 140 kvm. og ble ferdigstilt i 2019. Den har en høy standard med delikate farver og materialvalg. Den inneholder 4 soverom med 10 senge plasser (+ ekstra senger), 2 bad (et med badstue), tørkerom, bod, åpen stue/kjøkken løsning og en ekstra stue for barna og/eller TV stue. Leilighet disponerer to garasjeplasser + ledige gjesteplasser i lukket garasje anlegg. Det er to store balkonger en i hver etasje, samt liten balkong ved inngangsparti . Trysiltunet bygges skjermet for biltrafikk slik at det er minimalt med støy og gode/trygge forhold for barnefamilier.
Leiligheten ligger over garasje anlegget og kommer slik sett høyt i terrenget med lite innsyn og god utsikt.
Det er muligheter for lading av biler ved Turist senteret og det skal legges tilrette for lading i garasjeanlegget.

Utleie på åremål/langtidsutleie gjennom:
Alpinbooking AS ved Steinar
steinar@alpinbooking.no eller ring oss for mer info: 46 90 96 1 8