Ny leilighet til leie på åremål/langtidleie i Trysil med alt av sommer og vinter aktiviteter utenfor døren, ski inn/ut og bike inn/ut. UTLEID

Åremålsleie sentralt i Trysil. Nybygget 4 roms leilighet (2019) med helt unik beliggenhet for helårsbruk. Norges største alpinanlegg og Norges største bike og aktivitets senter utenfor døren. Trysiltunet ligger på Turistsenteret med tilgang til alt innenfor en radius på 500 meter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ved hovedheisen på sørsiden av Trysilfjellet. Radisson Park hotel med badeanlegg og kafeer som nærmeste nabo. I tillegg butikker, spisesteder, afterski.
Trysiltunet er unikt med tanke på nærheten til de ulike aktivitetene, både sommer og vinter. Ski in/ski out for både langrenn og alpint. Bike in/bike out på sommeren, og treningsarenaen Trysilknut ligger rett på andre siden av veien. Her finner du også Trysilfjellet Golfbane og klatreparken i Trysil

Innhold og standard

Leilighetene ferdigstilles i 2019 og har en høy standard med delkate farver og materialvalg. De inneholder 3 soverom med 8-10 senger, bad med badtsue og åpen stue/kjøkken lkøsning. Hver leilighet disponerer en garasjeplass og en bilsoppstillingsplass. Det er store balkonger på begge sider av leiligheten som gir meget gode solforhold. Trysiltunet bygges skjermet for biltrafikk slik at det er minimalt med støy og gode/trygge forhold for barnefamilier.

Se også prospect for Trysiltunet: http://www.trysiltunet.no/ 

Utleie på åremål gjennom:
Alpinbooking AS ved Steinar
steinar@alpinbooking.no eller ring oss for mer info: 46 90 961 8