Ny leilighet til leie på åremål/langtidleie i Trysil med alt av sommer og vinter aktiviteter utenfor døren, ski inn/ut og bike inn/ut. UTLEID

Åremålsleie, langtidsleie sentralt i Trysil. Nybygget 4 roms leilighet (2019) med helt unik beliggenhet for helårsbruk. Norges største alpinanlegg og Norges største bike og aktivitets senter utenfor døren. Trysiltunet ligger på Turistsenteret med tilgang til alt innenfor en radius på 500 meter.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rett ved hovedheisen og Trysil bike arena på sørsiden av Trysilfjellet. Radisson Park hotel med badeanlegg og kafeer er nærmeste nabo. I tillegg butikker, spisesteder, afterski.
Trysiltunet er unikt med tanke på nærheten til de ulike aktivitetene, både sommer og vinter. Ski in/ski out for både langrenn og alpint. Bike in/bike out på sommeren, og langrenns arenaen i bruk både sommer og vinter. Her finner du også Trysilfjellet Golfbane og klatreparken Høyt og Lavt i Trysil.

Innhold og standard

Leilighetene ferdigstilles i 2019 og har en høy standard med delikate farver og materialvalg. De inneholder 3 soverom med 8-10 senger, bad med badstue og åpen stue/kjøkken løsning. Hver leilighet disponerer en garasjeplass og en bil oppstillingsplass. Det er store balkonger på begge sider av leiligheten som gir meget gode solforhold. Trysiltunet bygges skjermet for biltrafikk slik at det er minimalt med støy og gode/trygge forhold for barnefamilier.

Se også prospect for Trysiltunet: http://www.trysiltunet.no/ 

Utleie på åremål/langtidsutleie gjennom:
Alpinbooking AS ved Steinar
steinar@alpinbooking.no eller ring oss for mer info: 46 90 961 8