Toppleilighet med panorama utsikt på populære Kvilsten, Fageråsen, Trysil, åremålsutleie. UTLEID

Leiligheten ligger i toppetasjen i et bygg med 6 leiligheter og garasje i underetasjen. Fantastisk utsikt mot alpinanlegget fra stuen, kjøkkenet og terassen. 3 soverom, 2 bad. Totalt 84 kvm med beste beliggenhet i Trysil. Meget populære som firma hytter.

Beliggenhet.

Leiligheten ligger på Kvilsten i Fageråsen, perfekt i forhold til både alpint og langrenn. Kvilsten ligger i gangavstand til Høyfjellsenteret og Trysils største og nyeste hotel i Fageråsen, Park Inn Trysil Mountain Resort. Fra leiligheten har du ca 300 m til butikker, restauranter, afterski, ski utleie etc. Kvilsten er på tross av sentral beliggenhet et rolig område med utsikt til fjellet og naturen rett utenfor. Tilgang til flere heiser rett nedenfor leiligheten og langrennsløyper utenfor døren. Det er også fine områder for barn rett utenfor. Kvilsten ligger snøsikkert til ca 800 moh. Fageråsen har de beste snø forholdene i Trysil.

Innhold og standard.

Her kjører du rett inn i felles garasjeanlegg i underetasjen og går tørrskodd opp til leiligheten i topp etasjen. i garasjen er det egen låsbar skibod og smørebord til fellesbruk. Dette er et av de mest påkostede leilighetsbyggene i Trysil med høy kvalitet på materialer og meget godt isolert mellom enhetene. Leiligheten har en solvendt terasse med nydelig utsikt til fjellet. Dette er en av de få leilighetene med to bad kombinert med 3 romslige soverom. Badstue og åpen kjøkkenløsning mot stue med gasspeis. Totalt 84 kvm. Leiligheten fremstår som ny med høy kvalitet på materialer og innredning.  komplett utstyrt med int TV, Stereo, vaskemaskin, oppvaskmaskin og alt av kjøkken utstyr. En delikat og meget koselig leilighet.

Utleie på åremål gjennom Alpinbooking AS

Kontakt: Steinar Øverli tlf 46909618 eller steinar@alpinbooking.no