4-roms leilighet meget sentralt ved hotellet i Fageråsen, Trysil. Åremålsutleie til firma. UTLEID.

Ski inn og ut. Populær firma leilighet med barnevennlig beliggenhet. Kun 3 minutters gange til hotellet i Fageråsen med basseng/spa, sportsbutikk, skiutleie, bakeri og afterski.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Utsikten feltet, rett ved Fageråsens nye hotell. Fra leiligheten er det 3-5 minutters gange til hotellet, skiutleie, basseng/spa, bakeri, sportsbutikk og afterski. Flere skiheiser i umiddelbar nærhet og langrenns løyper rett utenfor. Utsikt mot fjellet og godt med parkeringsplasser rett utenfor døra. Område passer godt for både voksne og ikke minst barnefamilier med barnevennlige heiser, akebakker og naturen i nærheten. Leiligheten/bygget ligger i første rekke med utdikt mot fjellet og alpin bakkene

Innhold og standard

Leiligheten er praktisk og smakfullt innredet og ligger i første etasje i et bygg med fire leiligheter. Skibod ved inngangspartiet. 3 gode soverom med totalt 8 sengeplasser, et med køyeseng, to med brede familiekøyer. Stort bad med inngang til badstue. Åpen stue og kjøkken løsning med peisovn og utgang til stor balkong. Utsikt til alpinområdet og fjellet fra stue, kjøkken og balkongen. Leiligheten er fullt utstyrt for åremålsleie og passer ypperlig som firma leilighet. Meget god beliggenhet slik at det er enkelt å benytte seg av alle tilbud i Trysil både sommer og vinter. Her vil både voksne og barn trives.

Leiligheten leies ut på åremål gjennom
Alpinbooking AS

Mail: post@alpinbooking.no
Mobil: 46 90 96 18, Steinar