Hytte i Fageråsen Trysil, utsikttomt med ski inn/ut 30 m til heis – åremålsutleie.

Nesten hytte i Trysil med perfekt beliggenhet for både barn og voksne, 30 m til heis og langrennspor. Utsikt mot fjellet og alpin området.

Innhold og standard.

Hytta er bygd i 2014 og inneholder åpen stue/kjøkken løsning, to soverom, sovehems, skibod og stor platting/terrasse. Herfra og fra stuen og kjøkkenet er det meget god utsikt til fjellet med alpinbakker. Solrik beliggenhet og usjenert uten innsyn.

Hytta er bygd i stavlaft stil med brunbeisede vegger, eikeparkett og LED belysning. En liten, men koselig hytte med alt av moderne utstyr. det er varmekabler i entreen og på badet. Den passer ypperlig til barnefamilie på 4 personer, men også voksne uten barn.

Beliggenhet.

Hytta ligger på en av Fageråsens beste tomter med tilbringer heis og barnebakke ca 30 meter ved siden av hytta. Nydelig utsikt til Trysil fjellet og med 5 min. gange til Fageråsens nye hotell. Her kan du spenne på deg langrenns skiene rett utenfor hytta med tilgang til alle løyper innover fjellet.
Fageråsen er det mest snø sikre stedet i Trysil og hytta ligger på 820 moh. Meget god tilgang til fjellet og skogsterreng både sommer og vinter.

Barnevennlig beliggenhet, men også gangavstand til kafeer og afterski for voksne.

NB. Bildene viser en ikke helt ferdig innredet hytte med andre møbler.

Leies ut gjennom Alpinbooking as

steinar@alpinbooking.no eller ring 46 90 96 18