Ny delikat hytte med 5 soverom, to bad, garasje og meget sentral beliggenhet på utsiktstomt. Ski inn/ut i Fageråsen. Langtidsleie/Åremålsutleie til firma. Bildene er illustrasjonsfoto

Hytta ble ferdigstilt i 2022 og er fullt utstyrt med nye lekre møbler. Dette er noe av det beste vi har i Trysil og med en meget god beliggenhet. Utsikt til fjellet, hotellet nedenfor og gangavstand til butikker, afterski, restauranter. Meget barnevennlig med skiheis for barn rett ved siden av hytta, også med kvelds åpent.

Beliggenhet.

Hytta ligger rett ved Fageråsens hotell. Fra hytta er det 3 minutters gange ned til hotellet med skiutleie, basseng/spa, bakeri, sportsbutikk og afterski. Høyfjells senteret i Fageråsen går du til på ca 10 min. Flere skiheiser i umiddelbar nærhet og langrenns løyper rett utenfor. Fra stuene har du fantastisk Utsikt mot fjellet, hotellet og ski heisene. Område passer godt for både voksne og ikke minst barnefamilier med barnevennlige heiser, akebakker og naturen i nærheten. En meget sentral beliggende hytte med alt i umiddelbar nærhet, også naturen med fine turområder om sommeren. Trysils tilbud for sykkel entusiaster utvides stadig med nye utfordringer både for erfarne og nybegynnere.

Innhold og standard.

Hytta er på 175 kvm og inneholder to stuer fordelt på topp og mellometasje, delikat og praktisk kjøkken med spiseplass i mellometasjen. Panorama vinduer mot fjellet og ski heisene. Det er to bad og 5 romslige soverom. Ved inngangen er det carport med plass til to biler og skibod rett innenfor. Det er montert ladeboks i carporten.

Hytta vurderes utleid på åremål gjennom
Alpinbooking AS

Mail: post@alpinbooking.no 
Mobil: 46 90 96 18, Steinar