Nice, Provence – Cote d’azur – firmaleilighet – lekker og sentral leilighet med to soverom, langtidsleie/åremål. UTLEID

En sjarmerende leilighet med meget sentral beliggenhet i sentrum av Nice. Alt av kafeer, gamlebyen, stranden i Nice rett utenfor døra. Leiligheten passer ypperlig som firma leilighet i hjertet av Provence.

Beliggenhet

Leiligheten har adresse 7 Rue de Suede. Dette er optimalt for de som vil nyte både byen og strandlivet i Nice. Det er ca 100 meter til stranden og promenaden i Nice og den sjarmerende gamlebyen ligger ca 200 meter unna. Hvis du i tillegg vil utforske den Franske riviera eller andre deler av Provence er det kort vei til offentlig transport.

Innhold og standard

En meget sjarmerende lofts leilighet, i et gammelt bygg fra 1700 tallet, som er modernisert/renovert i senere år, og som nå holder høy standard.
Leiligheten er på ca 60 kvm og er av type «Duplex», dvs det er 2 etasjer, entree, stue/spisestue, kjøkken, WC, garderobe i inngangsetasjen, med trapp opp til 2 soverom, bad, mm.

En sjarmerende leilighet med A/C, der enkelte gamle bygnings messige detaljer er bevart, i stuen er det 2 «franske balkonger». Kjøkkenet er godt utstyrt.
Leiligheten ligger i 5 etasje (uten heis), med en renovert og godt opplyst trappeoppgang, som er lett å benytte.

Leiligheten leies ut fullt møblert og med alt av kjøkkenutstyr inklusive kjøl/frys, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter etc.
Den kan også leies med internett, renhold, rent sengetøy, nøkkelservice.

Kontakt oss for tilbud om leieperioder og ønskede servicepakker tilknyttet denne leiligheten

Utleie gjennom Alpinbooking AS
post@alpinbooking.no
Telefon: Steinar 46909618