Stor hytte på sørsiden av Trysil fjellet. Høyt og fritt, ski inn/ut. Solrik utsikttomt med 5 soverom. 2 bad. UTLEID på åremål

Beliggenhet.

Hytta ligger høyt oppe i fjellet på sørsiden, i god avstand fra støy og sjenanse fra utestedene på Turist senteret. Meget enkel adkomst til alpin bakkene fra hytte veggen. Det samme med langrenn ski hvor du raskt er utenfor hytte områdene og kan gå milevis innenfor fjellet. Hjem igjen på alpinski kommer du enkelt helt til hytteveggen enten fra bakkene eller om du har avsluttet dagen på den populære Skihytta. Nydelig utsikt fra hytta og terrassen. Langtidsleie/åremål.

Innhold og standard.

Hytta er bygget på 70-tallet og er senere påbygget og betydelig oppgradert. Den er nå på ca 145 kvm med 5 soverom hvorav et kan brukes som TV rom for barna. Et praktisk barnerom med plass til 6 barn.
Det er totalt 15 sengeplasser i hytta, her kan du fint ha med deg venner og slekt.
Stue er stor med stort spisebord, romslig sofakrok med mye vindu og utsikt. I det ene hjørne av stue er det et profesjonelt biljardbord i full størrelse. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av tekniske og vanlige hjelpemidler.
Det er to moderne bad, begge med dusjkabinett.
Fra terrassen utenfor stua kan du nyte solen fra tidlig morgen og langt utover dagen. det er god parkering ved hytta og skibod med inngang på trappa.
Hytta ønsket utleid på åremål, gjerne med flere års avtale/opsjon.

Utleie for sesongen/åremål/langtidsleie gjennom
Alpinbooking AS

steinar@alpinbooking.no
tlf: 46 90 96 18