Trysil/Fageråsen- åremålsutleie, langtidsutleie – hytte med stor og solrik terrasse – 4 soverom – Panoramautsikt – Ski-inn alpint & langrenn. UTLEID.

Hytte på åremål/langtidutleie, høyt og fritt i Fageråsen med fantastisk utsikt og solforhold. 4 soverom, stor terrasse på en stor og usjenert tomt. Meget god beliggenhet for langrenn, fjellturer og alpint.

Beliggenhet

Hytte ligger på en utsiktstomt i det etablerte R feltet, høyt oppe i Fageråsen med veldig bra utsikt til fjellet og alpinområdet. Langrenns løypene er rett i nærheten med velpreparerte løyper opppover i fjellet eller inn i skogen når det blåser for mye. Til alpin bakkene sklir du på ski i transportløypa ned til hotellet i Fageråsen eller til Høyfjelssenteret. Begge steder har utleie av utstyr, preparing av ski og salg av heiskort. Hjem fra alpint kommer du enklest med pendelbuss som stopper rett nedenfor hytta.
Bra beliggenhet både for sommer og vinter aktiviteter i fjellet.

Innhold og standard

En velbygd og koselig hytte på en stor og flott utsiktstomt med stor terrasse på to sider av hytta. Meget gode solforhold fra morgen til langt på kveld. Hytta er oppført i 1973 og senere påbygd og pusset opp. Bruttoareal på 83 kvm og bruksareal på 73 kvm. Stue med stor peis og utsikt til fjellet. Kjøkken med oppvask maskin og ellers alt av hjelpemidler. 4 soverom med 10 faste sengeplasser. Bad med dusj kabinett og toalett. Hytta har noen nyere møbler ift bildene.

Utleie på åremål/langtidavtaler gjennom
Alpinbooking AS

steinar@alpinbooking.no
tlf: 46 90 96 18