Delikat stor hytte til leie på åremål i Trysil med 4 soverom, to stuer på Kvilsten i Fageråsen Trysil. UTLEID til firma på åremål.

Hytte i Fageråsen Trysil på åremål, langtidsleie med med 4 soverom, to bad, to stuer og god beliggenhet med ski inn/ut i rolig område innerst i blindvei. Utsikt til fjellet. Åremålsutleie, firmahytte.

Beliggenhet.

Hytta ligger på Kvilsten i Fageråsen med utsikt til alpinområde og flere skiheiser i umiddelbar nærhet. Hytta ligger innerst i en blindvei, rolig og barnevennlig med gode solforhold. Herfra sklir du på ski ned til flere skiheiser og langrennsløyper. Hjem igjen må du bære skiene de siste 200 meterne.

Det er gangavstand til Høyfjellssenteret med flere butikker, skiutleie, spisesteder og barneskiområde. Hotellet i Fageråsen ligger også i gangavstand med basseng, spa, afterski, restaurant, bakeri, sportsbutikk og skiutleie.

Innhold og standard.

Hytta er forholdsvis ny og har ikke vært i utleie. Solid bygget og innredet som en koselig og delikat privat hytte. Det er to bad, et i hver etasje og to stuer en i hver etasje. En praktisk løsning med muligheten for å ha et barneområde i kjellerstua, også med TV. Hovedetasjen hvor inngangen til hytta er har skibod ved inngangspartiet, en åpen stue/kjøkken løsning med stort spisebord og sofahjørne med TV. Hoved soverommet ligger i denne etasjen.
Stua og kjøkkenet vender mot bakkene og Trysil toppen med god utsikt og solforhold fra balkongen.
I underetasjen er det tre soverom, romslig kjellerstue, bad og praktisk vaske rom med tørke muligheter. Fra kjellerstua er det utgang til platting med sol og utsikt til fjellet.

Utleie på åremål gjennom:
Alpinbooking AS i Trysil ved Steinar
steinar@alpinbooking.no eller ring oss for mer info: 46 90 96 18