Koselig hytte på åremål/langtidsleie, sørsiden av Trysil fjellet, med ski inn og ut til alpint og langrenn. UTLEID.

Hytte med meget sentral og fin beliggenhet for både langrenn og alpint i etablert hytteområde i Trysil. Den ligger også veldig fint til for sykling i Trysils meget godt utbygde anlegg for sykkel. 3 soverom, og stor terrasse. Hytten har ikke vært i utleie, men skal nå leies ut på åremål.

Innhold og standard.

En solid og koselig laftet hytte med åpen stue/kjøkken løsning med peis og 3 soverom med totalt 8 sengeplasser. Bad med dusj kabinett samt ekstra toalett. Stor solrik terrasse på to sider av. Det ene soverom har direkte inngang utenfra og har eget toalett. Et meget populært soverom for barna med 4 sengeplasser. Det er ski bod ved inngangspartiet. Solrik beliggenhet og usjenert uten innsyn med sol hele dagen.

Hytta er laftet med store solide stokker og med brunbeisede vegger,  den leies ut fullt møblert med alt av utstyr.
Hytta leies ut kun på åremål, langtidsleie.

Beliggenhet.

Hytta ligger rett ved transport løype til  alpinbakkene og her sklir man ned til Turist senteret, det sentrale stedet for skiheis, butikker og restauranter. Langrenns løypene går rett utenfor hytta. Meget god tilgang til fjellet og skogsterreng både sommer og vinter. Trysil bike arena ligger i sykkelavstand nedenfor hytta. Tar du sykkelheisen til topps triller du hjem igjen.

Leies ut på åremål gjennom Alpinbooking as

steinar@alpinbooking.no eller ring 46 90 96 18