Nyere, delikat og praktisk hytte på høyfjellet i Trysil, 4 soverom ski inn/ut. Kun langtidsleie åremålsutleie, UTLEID.

En nesten ny hytte som ikke har vært i utleie. meget hyggelig innredet og med attraktiv beliggenhet øverst i Fageråsen i Trysil, på tregrensa. To stuer og 4 soverom.

Beliggenhet.

Hytte ligger øverst i Fageråsen og grenser til snaufjellet med nydelig, solfylt utsikt. Langrennsløype og transportløype til alpinanlegget rett utenfor døra. 5 minutters gange til Høyfjells senteret i Fageråsen med matbutikk, sportsbutikk, skiutleie og flere kafeer og restauranter. Et nytt hyttefelt med meget god beliggenhet.
Beliggenheten gjør denne hytta til et attraktivt sted om sommeren med stier, sykkelveier, snaufjell og moltemyrer rett utenfor døra

Innhold og standard.

Hytta er bygget i 2015 og er på ca 100 kvm over to etasjer. Godt med parkering ved inngangsdøra og skibod i hytta med inngang ved siden av hovedinngang. Stor terasse som vender mot syd. Første etasje innholder stue og kjøkken med stort spisebord, TV, peeisovn og utgang til terrassen. Bad med dusj og to soverom. Garderobe rett innenfor inngangsdøra og trapp opp til andre etasje.
Andre etasje inneholder romslig og praktisk TV stue for de minste og to gode soverom, samt toalett. Store vindusflater med utsikt til snaufjellet.
Hytta er rikelig utstyrt med alt dere trenger av kjøkkenutstyr, to TV, dyner og puter til alle sengene.

Utleie på åremål gjennom
Alpinbooking as

post@alpinbooking.no eller tlf 46 90 96 18 – Steinar