Bedriftsarrangement i Trysil – vi ordner alt!

Et ledermøte i Trysil gir den rette stemningen!
Vi sørger for at rammene og det praktiske er på plass, mat og drikke i kjøleskapet, fyr i peisen og ferdig frokost til avtalt tid. Konsentrer dere om innholdet i møte så sørger vi for at atmosfæren er riktig for de gode diskusjonene.

«All inclusive» eller deler av det.

Vi bistår etter avtale med oppvarmet hytte, matlaging, oppredde senger og vaskehjelp. Alt det praktiske blir ordnet, eventuelt med betjent hytte under hele oppholdet. Dere velger selv hvor enkelt dere vil ha det.

Det å legge ledermøter på en hytte oppleves ofte som nyttig fordi det blir mer uformelt og muligheten til å bli bedre kjent er større. Vanskelige samtaler og diskusjoner går gjerne bedre i de rette omgivelsene og når deltagerne kjenner hverandre godt.

Andre aktiviter og tjenester.

Vi har ressurser og erfaring til å bistå som fasilitator under deler av sammenkomsten. Dette kan også utvides til å omfatte evaluering av ledergruppen med anerkjente verktøy og riktige pedagogiske rammer.

Alpinanlegget, langrennsløypene ligger rett utenfor døren og kan være et nyttig avbrekk. Dette kan også inkludere skirenn og/eller andre aktiviteter som får frem konkurranse instinktet eller andre øvelser som skal bidra til større samhold.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale: steinar@alpinbooking.no tlf 46909618