Ski – som i skiferie til Trysil

7 nedfarter, 31 heiser og over 7 mil med traseer på tre sider av fjellet. Mer enn 100 kilometer med langrennsspor og kanskje Norge’s heftigste afterski. Kjenner du løypene lokke på deg?

Trysil er blitt godt kjent som Skandinavia’s mest populære skisted, men tilbyr mer enn bare fart og spenning. Slapp av på egen hytte med beina foran peisen. Smak på et kulinarisk koldtbord med alt fra italiensk pizza til hjemmelagede vafler, gå på SPA, konserter og nyt tid med familie og venner. Kombiner action og velvære på Norges største alpinanlegg.

Alpin Booking hjelper deg med å navigere deg frem til din hyttedrøm i Trysilfjellet. Med over 1100 utleienheter i Trysil er det nok å velge mellom, enten du ser etter et koselig sted å tilbringe en helg med familien, en moderne leilighet med kort vei hjem fra afterskien, eller en storhytte for firmaturer. Kom frem til oppvarmet badstu, fyr på peisen, og la hyttekosen begynne.

Trysil har lange tradisjoner som feriested, men har allikevel aldri sluttet og fornye seg. En skiopplevelse starter ikke på toppen av fjellet. Den slutter heller ikke når du sparker av deg trange slalomstøvler eller svette langrennsko. Noen ganger er det en Kvikk Lunsj som får deg til å gå de siste meterne til toppen, men vi liker å tenke at det er følelsen av ”ferie” som får folk til å komme tilbake til Trysilfjellet, år etter år.

”I Trysil kan alle i familien finne aktiviteter som treffer dere midt i hjertet,” sier Gudrun Sanaker Lohne på vegne av Trysil turistkontor.”La fire bein ta deg med på eventyr, på hesteryggen eller i vogn bak huskyer. Kjenne adrenalinet strømme gjennom kroppen, mens Trysilelva fører deg gjennom kraftfullt landskap.”

Det er mulig å oppleve spenning og velvære på et og samme sted. Kjenn blodet pumpe gjennom kroppen nedover den sorte løypa for så å betrakte solnedgangen fra hytteveggen. Klatre opp til nye høyder og se Østerdalen brette seg ut foran deg, eller grip tak i klatreveggen på Trysil’s nye Radisson Blu Resort. Og når du kjenner vinden piske deg i ansiktet på tur rundt Skurufjellet, husk at det kanskje er en silkemyk massasje som venter på deg når du vender nesen hjemover.

Trysil har blitt et allsidig feriested for hele familien, venner og kollegaer. I hver skientusiast bor det nemlig ofte også en person som er glad i gode matopplevelser, et mangfold av aktiviteter, inspirasjon og velvære. Reis på ferie, men kom hjem igjen med overskudd.

Alpinbooking.no hjelper deg å finn din destinasjon på fjellet.