Firmahytte, firmaleilighet til påske – flere ledige for langtidsleie, åremålsutleie i Trysil

Vi har fått inn flere ledige firma hytter og leiligheter i Trysil. Dette er store og moderne boliger med ski inn/ut som egner seg veldig bra som firma boliger. Utleie enhetene kan leies for et år eller lengre etter avtale. Det er også mulig å tegne avtale nå med leieperiode fra sommeren eller høsten for å sikre seg de beste firmahyttene i Trysil.

Ny og ubrukt leilighet på 100 kvm, ved skihytta i Trysil.

En moderne leilighet med beste beliggenhet i gangavstand fra populære Skihytta i Trysil. Denne ligger så høyt det er mulig å bo i Trysil og med naturen, løyper og traseer rett utenfor døren. Ypperlig som firma leilighet og meget godt egnet også på sommerstid.

LES MER OM DENNE

Stor og nyrenovert hytte på sørsiden av Trysil fjellet.

En stor hytte på 147 kvm, alt på en flate. Smart innredet med egen TV stue til barna. Hytta er total renovert de siste årene og har 5 soverom, to bad, dobbelgarasje og flere store terrasser. Beliggenhet med ski inn/ut på sørsiden av fjellet.

LES MER OM DENNE

 Stor hytte med Trysils beste utsikt og kveldssol.

Nesten ny hytte på solsiden i Trysil med 4 soverom, to bad, badstue, TV stue/barnerom, stor garasje og en gedigen terasse med utsikt mot bygda og Trysil alpinsenter. Meget gode solforhold. En luksuriøs og velutstyrt hytte på totalt 130 kvm, alt på en flate.

LES MER OM DENNE

Vi får stadig inn nye utleie enheter som firmahytter, firma leiligheter på åremål i Trysil. Registrer deg under så får du nyheter fra Alpinbooking AS.