Meget sentral leilighet i Trysil, Fageråsen, 3 soverom, ski inn/ut, barnevennlig, åremålsutleie, UTLEID.

En praktisk og hyggelig leilighet med 3 soverom, badstue, skibod og peisovn. Denne ligger meget sentralt til i Fageråsen både for langrenn, alpint og servicetilbud. En attraktiv firma bolig på åremål.

Beliggenhet.

Leiligheten ligger øverst i Utsikten feltet, ovenfor Fageråsens nye hotell. Fra leiligheten er det 3-5 minutters gange til hotellet, skiutleie, basseng/spa, bakeri, sportsbutikk og afterski. Flere skiheiser i umiddelbar nærhet og langrenns løyper rett utenfor. Utsikt mot fjellet og godt med parkeringsplasser rett utenfor døra. Fra 2017 vil hotellet med alle sine tilbud og tjenester starte med helårsdrift. Område passer godt for både voksne og ikke minst barnefamilier med barnevennlige heiser, akebakker og naturen i nærheten.

Innhold og standard.

Leiligheten er praktisk og smakfullt innredet og ligger i første etasje i et bygg med fire leiligheter. Skibod ved inngangspartiet. 3 gode soverom med totalt 8 sengeplasser, et med dobbeltseng, to med familiekøyer. Stort bad med inngang til badstue. Åpen stue og kjøkken løsning med peisovn og utgang til stor balkong. Utsikt til alpinområdet og fjellet fra stue, kjøkken og balkongen. Leiligheten er fullt utstyrt for åremålsleie og passer ypperlig som firma leilighet. Meget god beliggenhet slik at det er enkelt å benytte seg av alle tilbud i Trysil både sommer og vinter. Her vil både voksne og barn trives.

Leiligheten leies ut på åremål gjennom
Alpinbooking AS

Mail: post@alpinbooking.no 
Mobil: 46 90 96 18, Steinar