Leilighet i Fageråsen, Trysil. 4 soverom, 2 bad, garasje, utsikt og ski inn og ut. Sjelden god mulighet på åremål. UTLEID.

Sjelden mulighet, en av de største og beste leilighetene i Fageråsen Trysil, ledig for åremålsutleie. 100 kvm med fire soverom og to bad. Gode solforhold og gangvei til butikker og hotellet i Fageråsen.

Beliggenhet

Denne leiligheten ligger på Kvilsten i Fageråsen Trysil. Fra leiligheten sklir du rett ned til heisene og til hotellet i Fageråsen. Langrenns løyper rett utenfor døra. Kvilsten område ligger mellom hotellet i Fageråsen og Høyfjellssenteret med butikker, restauranter, afterski, kaffebar, bakery, skiutleie i gangavstand (5 min.)

Innhold og standard

Parkering i underetasje med låsbar skibod ved garasjeplassen. Du går tørrskodd opp i andre etasje til en av de beste leilighetene i Trysil. Storslagen utsikt og meget gode solforhold mot fjellet og alpinområde. En av få leiligheter med kombinasjonen 4 soverom og to bad (et med badstue).
I tillegg er det praktiske garderoberom og tørkerom.

Leiligheten har ikke vært i utleie og fremstår meget delikat og som ny. Leiligheten er fullt utstyrt med vaskemaskin, oppvaskmaskin, gasspeis, gasskomfyr og et fullt utstyrt kjøkken.
Åpen kjøkken stueløsning med utgang til terasse med meget gode solforhold og utsikt.

Utleie på åremål gjennom
Alpinbooking AS
for ytterligere informasjion kontakt:
Steinar på 46 90 96 18 eller post@alpinbooking.no