Høyfjells-senteret, Fageråsen i Trysil. 5 roms leilighet til leie på åremål. Meget god beliggenhet. FT7B. UTLEID

Nyoppusset lekker leilighet over to plan med 4 soverom. Nærmere senteret i Fageråsen, skiheiser og høyfjellet kommer du ikke. Meget barnevennlig med kveldsåpne skiheiser.

Beliggenhet.

Denne leiligheten ligger i tilknytning til alle service tilbud på Høyfjells-senteret i Fageråsen. Her finnes skiutleie med preparerings tilbud, kafeer, afterski, sportsbutikk og ikke minst matbutikk. Alt dette i 2-3 minutters gange fra leiligheten. Trysils velutviklede barnetilbud med skiskole og mye annet ligger også på Høyfjellssenteret. Område er det høyest beliggende hytte område i Trysil og høyfjellets langrennsløyper starter her. For sommerbruk er leiligheten et veldig godt utgangspunkt for fjellturer innover høyfjellet og sykkelturer rundt fjellet. Du kan sykle til alle Trysils velutviklede tilbud som sykkel destinasjon. Golf banen i Trysil ligger ca 15 miutter unna.

Innhold og standard.

Hytta eller leiligheten er en vertikaldelt tomannsbolig med parkering rett utenfor eller i felles garasje anlegg. Underetasjen består av inngangsparti med skibod, tørkerom, 3 romslige soverom og bad med badstue. Trapp opp til hovedetasjen med et ekstra soverom og stor stue, spisestuye og delikat kjøkken. Leiligheten er på 100 kvm.
Hele leiligheten er pusset opp de siste årene. Leiligheten leies ut på åremål, fullt møblert med alle tekniske hjelpemidler.
En leilighet med høy standard og med både naturen og alle sevicetilbud rett utenfor. Ekte ski inn/ut.

Utleie gjennom

Alpinbooking AS
Kontakt oss gjerne på:
tlf: 46 90 96 18 eller
post@alpinbooking.no