Åremålsutleie i Trysil

Vi tilbyr et stort utvalg av hytter og leiligheter for langtidsutleie. Dette er et stadig mer populært tilbud både til private og bedrifter som ikke ønsker å eie, vedlikeholde eller binde kapital i en fritidsbolig.

Flere familier kan gå sammen om en hytte eller leilighet slik at kostnaden blir halvert eller enda lavere. Du betaler en fast årlig sum og slipper alt vedlikehold og felles utgifter. Du disponerer boligen når du måtte ønske det og betaler en fast årlig sum plus strøm. For mange er dette en enklere og billigere måte å nyte fjellet og landets største alpinsenter på.

For bedrifter er fordelen den samme og i tillegg en skattemessig gunstig ordning. Eiere og/eller ansatte får et gode som blir verdsatt og kanskje bidrar positivt til både trivsel, miljø og prestasjoner. I tillegg kan det bidra til at turnover går ned og kompetansen blir værende.
For eierne er det å belaste driften ofte bedre en å kjøpe og belaste balansen i regnskapet.

Kontakt oss for et tilbud som passer deres behov. Noen av utleieenhetene ser du på www.alpinbooking.no eller kontakt oss så skaffer vi sannsynligvis det du er på jakt etter.

Vi kan også bistå med booking, administrasjon og ettersyn av åremåls enheten for bedrifter med mange ansatte og som ikke ønsker å gjøre dette selv.

post@alpinbooking.no eller 97 65 66 05